LAUD оголосив перезавантаження свого проєкту

LAUD оголосив перезавантаження свого проєкту

LAUD оголосив перезавантаження свого проєкту і презентував сингл "Присмак Виноград". Артист зазначає, що перезапуск його проєкту супроводжуватиметься "сміливими та експериментальними рішеннями".

Фото: Пресслужба LAUD

"Прем’єрою мого синглу "Присмак виноград" я розпочинаю перезапуск свого проєкту, як незалежний артист. Ви почуєте нову музичну концепцію, тому обов’язково додавайте цей трек у свій літній плейлист. Ви побачите нові візуальні рішення, тому обов’язково підписуйтесь на мої соціальні мережі. Сингл "Присмак виноград"  — це фанк, це ритмічність, це пристрасть і це бажання. Я виріс на такій музиці і зараз хочу імплементувати її в українську музичну історію. Перезапуск проєкту наповнений яскравими, сміливими, експериментальними рішеннями і ви зможете це почути і побачити вже на цьому релізі. Я буду надзвичайно радий розділити новий шлях разом із вами. Смачного прослуховування!", — розповів LAUD в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні LAUD видав у новій трактовці хіт Океану Ельзи "Не Питай".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.