Гурт Nazva переспівав шлягери Володимира Івасюка

Гурт Nazva переспівав шлягери Володимира Івасюка

Гурт Nazva видав мініальбом "Феномен Івасюка" до якого увійшли три переспіви естрадних шлягерів  Володимира Івасюка. В ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь учасник гурту Nazva Павло Гоц проанонсував наступний реліз, до якого зокрема увійдуть дуети з Юлією Юріною та Мариною Круть.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Вікторія Дзизюк

"До альбому "Феномен Івасюка" увійшло всього три треки, усі вони написані Володимиром Івасюком — і слова, і музика, а обробка — гурту Nazva. До ідеї альбому додумались не ми, а до нас звернувся Віталій Гордієнко з каналу "Загін кіноманів" і запитав, чи можемо ми написати саундтреки. Одна пісня у нас вже була готова — це пісня "Краса", з неї починається альбом. А дві наступні пісні ми записали спеціально для фільму "Феномен Івасюка" на каналі "Загін кіноманів". Дуже швидко записали, впоралися за день. Віталій Гордієнко був абсолютно задоволений. Ці три треки дуже класно між собою контрастують, вони нам все життя подобалися. Думаю, рано чи пізно ми зробимо ще й інші треки Володимира Івасюка. Із такої кількості пісень, яку він написав, щось вибрати дуже складно, тому ми згодом продовжимо цю історію. Зараз ми працюємо над новим альбомом, у вересні плануємо його випустити. Буде  багато співпраць з художниками, поетами, комедіантами, театралами, музикантами, виконавцями. Дуже велика робота. Вже можна було побачити наші заготовки релізів з Мариною Круть, Юлією Юріною, ще буде багато чого. Треба за нами стежити — і ви все побачите. Презентацію ми плануємо не тільки у себе у Львові, а й у Києві теж буде велика презентація", — розповів учасник гурту Nazva Павло Гоц в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.