Positiff почав оприлюднювати пісні з майбутнього сольного альбому

Positiff почав оприлюднювати пісні з майбутнього сольного альбому

Positiff видав сингл "Спалахи", що увійде до його дебютного сольного альбому. Над його створенням артист працює з Андрієм Безкровним та Романом Катруком.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:
    • Олександр Стасов

Фото: Пресслужба Positiff

"Ми написали трек "Спалахи" з моєю супер творчою командою Андрієм Безкровним та Ромою Катруком. Наразі ми працюємо над цілим альбомом. Насправді демо та сама пісня була написані зовсім не для мене, а для максимально іншого за жанром та віком артиста. Але поки шукали, вокальні гармонії та мелодії під гітару, наспівуючи, ми зрозуміли, що пісня дуже пасує мені. Але у такому більш фанковому, хіп-хоповому грайливому стилі. Ми приділили дійсно багато дуже часу: пошуку гітарним мелодіям, прикольчикам, ріфам, дроповій мелодії, барабанам. Зміст пісні дуже підходить під сьогоднішні реалії, в яких перебуваю я. А це завжди емоційні гойдалки, ностальгія за мирним життям, зміни настрою, стрес, сварки та теплі обійми та поцілунки. Кожен знайде щось близьке в цьому творі. Режисером кліпу став Марк Тельпіс. До цього ми вже з ним знімали разом  кліп на трек "Ничего личного". Для "Спалахів" ми вирішили зробити стилістику та образи 70-х. Бо саме таку атмосферу нам одразу навіяла музичка. Одразу захотілося щось в стилі Джеймс Брауна або як сьогодні це робить Андерсон Пак. Вийшла дуже стильна робота, де ви побачите мене в незвичайних образах. І вона вже на YouTube, тому дивіться і насолоджуйтеся!", — розповів Positiff в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.