Сергій Бабкін став амбасадором бригади захисників Харкова

Сергій Бабкін став амбасадором бригади захисників Харкова

Сергій Бабкін став амбасадором 127-ї окремої бригади Харкова, якій присвятив нову пісню "127МА". Артист вважає, що такі пісні є не тільки джерелом натхнення для захисників України, а також музичною зброєю.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

Фото: Пресслужба Сергія Бабкіна 

"У лютому цього року у мене був благодійний тур Україною. Під час концерту у рідному Харкові, на якому були присутніми і багато наших захисників, на сцену вийшов командир 127 окремої бригади Роман Грищенко. Він запропонував мені стати їхнім амбасадором. Я, звісно, без вагань погодився, адже це велика честь для будь-якого українця. Що від мене потрібно, питаю. Він каже: ми б дуже хотіли дуже свою пісню від Бабкіна. Таких творчих завдань у мене ніколи не було. Єдине, що я писав на замовлення — це саундтреки до кінофільмів та театральних вистав. Ця ситуація кардинально інша: це не тільки джерело натхнення для наших хлопців, а справжній музичний снаряд. Сподіваюся, із завданням я впорався. Дуже хочу, щоб хлопцям пісня сподобалася, щоби вона допомагала підіймати бойовий дух всім, хто сьогодні захищає Україну, всім, хто майстерно знищує зло на нашій землі", — розповів Сергій Бабкін в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

Нагадаємо, у березні Сергій Бабкін видав сингл "Непробивна"

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.