KOLA у новій пісні закликає цінувати слова

KOLA у новій пісні закликає цінувати слова

KOLA презентувала сингл "Інші ми". Новою піснею артистка закликає цінувати силу слова, яка може як підтримати людину, так і завдати їй болю. Новий трек, як і попередні, було створень у співпраці з саундпродюсером Ваньком Клименком.

0:00 0:00
10
1x

 Фото: Пресслужба KOLA 

"Ми написали цю пісню разом із Ваньком Клименком. Слова написали разом, мелодію. Вона про те, що в усіх нас відбулися дуже великі глобальні зміни. І вони відбулися на краще. Прикро, що саме за таких обставин. Ми знаємо, що людину дуже змінює біль, і змінює на краще. Не знаю, чому так. Якось так стається. Ми у відео використовуємо штучний інтелект. Сьогодні дуже багато діджиталізації, всі сидять у телефонах. Все таке нове, чого ми раніше навіть собі уявити не могли. Але попри все, ми залишаємося людьми. Ми цінуємо одне одного, цінуємо коханих людей, фільтруємо те, що ми кажемо, бо сьогодні дуже важливо вибирати слова, які ти кажеш будь-якій людині. Бо слова дуже ображають і можуть дуже сильно впливати на іншу людину. Пісня про зміни, про те, що всі ми стали іншими, але стали кращими версіями самих себе", — розповіла KOLA в ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на Радіо Промінь.

2 червня KOLA дасть перший сольний концерт у Києві.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.