GannaBaby заспівали про важливість уваги у стосунках

GannaBaby заспівали про важливість уваги у стосунках

Група GannaBaby представила сингл "Квіти", що увійде до наступного мініальбому "Р", реліз якого має відбутися до кінця весни. Сюжет пісні розповідає про важливість уваги у стосунках.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь 

"Пісня "Квіти" — це перший сингл до нашого нового EP, що вийде в травні і буде називатися "Р". Насправді це найроковіша і найважча композиція з усього EP, який буде більш попсовий, легенький, нібито з якимось літнім настроєм. Сюжет пісні розповідає про дівчину, яка отримує в подарунок квіти від свого хлопця, котрий на неї не звертає уваги, ставить її як 110 пріоритет в його справах. Через це вона на нього свариться, ображається і єдине, що йому треба було б зробити, — це подарувати їй квіти. Можливо, зараз цей меседж є недостатньо актуальним і може здатися трохи сексистським, проте якщо трохи деконструювати цю пісню, то слухач зрозуміє, що тут не про квіти, а про увагу, котру ми маємо надавати тим людям, яких ми любимо і з якими в нас є романтичні взаємовідносини.

Як я вже сказала, це перший сингл до нового EP, котрий виходить в травні. Ми буквально вчора дописали останню пісню на це EP, тепер він закінчений і вже вийде в кінці весни. Сподіваємося, що підтримаєте хоч трошки літній настрій", — розповіла GannaBaby в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні GannaBaby представили переспів хіта "Ганьба" Сестрички Віки.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.