Група "Квіткіс" презентувала сингл "Танців не буде"

Група "Квіткіс" презентувала сингл "Танців не буде"

Група "квіткіс" презентувала сингл "Танців не буде", одночасно на YouTube презентовано кліп на нову пісню, який зняли режисерка Ярослава Дюна та оператор Антон Борисенко.

Вокаліст гурту Дмитро Войналович в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь розповів, що разом із саундпродюсером Костянтином Шелудьком закінчена робота над новим студійним альбомом.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: прес-служба гурту "квіткіс"

"Трек "Танців не буде" писався і записувався ще у 2020 році і тоді ми записали його як такий собі придаток до треку "Па-па", не вкладаючи туди дуже глибоких сенсів. Але якщо пісня "Па-па" побачила світ відразу після створення, то "Танці" лежали три роки. Ми не шкодуємо, тому що за цей час трек обріс смислами і ми познайомилися з класною людиною - Ярославою Дюною, яка зняла нам крутий кліп на цей трек. Зараз я можу сказати, що "Танців не буде" хоч і весела пісня, але в ній перебилися як якісь легковажні речі, так і доволі серйозні. Тут є  підліткова романтика, й зневага до недолугого контингенту пафосних нічних клубів та інших гламурних локацій. Тут є і заворожуюча краса нічного Києва, і нерозділене кохання. Тут і бадьорість, і виснаження, і багато чого іншого.

Скажу також, що очікувати найближчим часом від нас пісень у подібному стилі не варто. Ми продовжуємо експериментувати і разом з Костею Шелудьком записали вже новий альбом, де окрім панка ви почуєте навіть психоделіку та етномотиви. Перші треки, я думаю, ми зарелізимо вже навесні", — розповів вокаліст гурту "квіткіс" Дмитро Войналович в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому гурт "квіткіс" видав сингл "Анатомія" та повідомив про зміни у складі. 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.