Zwyntar видали пісню про злочин, смерть і справедливість

Zwyntar видали пісню про злочин, смерть і справедливість

Гурт Zwyntar презентував сингл "Білим снігом", що увійде до майбутнього альбому групи. Нова пісня розповідає про злочин, смерть і справедливість.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Zwyntar

"Ми написали цю пісню ще кілька років тому, але вона довго лежала в ящику з заготовками. Втім ми вирішили включити її у майбутній альбом і повернулися до роботи над нею. А після того, як попрацювали над нею на студії, вирішили що вийшло надто вдало, аби чекати на альбом. Наша вокалістка Саша взагалі каже, що це найкрасивіша наша пісня на сьогодні, але вирішувати вам. Тож ми вирішили випустити цю зимову сумну композицію в останній день зими — найважчої зими нашого покоління. Пісня "Білим снігом" розповідає про злочин, смерть та справедливість. Усе це в чарівних і водночас похмурих декораціях зимового лісу. Окрім традиційного фолку, ми надихалися також піснями жанру murder ballads. До речі, наприкінці березня ми вирушаємо в тур Україною, на якому збиратимемо гроші для захисників нашої держави. І "Білим снігом" також повеземо з собою", — розповів гітарист гурту Zwyntar Дівуар в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.


Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.