Freel і група Fo Sho випустили трек про інформаційний детокс

Freel і група Fo Sho випустили трек про інформаційний детокс

Freel і група Fo Sho видали на стрімінгових сервісах спільний трек "Кролики", який присвятили інформаційному детоксу. Радіопрем'єра пісні відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Ми вперше поспівпрацювали з Fo Sho і мені здається, що в нас вийшов дуже крутий трек. Я сподіваюся, що це майбутній хіт, ми дуже віримо в цю пісню, віримо в її успіх. Мені ідея доволі давно спала на думку – написати про інформаційний детокс, про те, що все людство підсіло на швидкий дофамін. І всі скролять-скролять-скролять. Я сам буває залипаю між різними соцмережами, переходжу з Інстаграма в Твіттер, з Твіттера у Фейсбук, заходжу на Ютуб і потім все спочатку, і знову-знову-знову скролимо, як дикі кролики. До того ще додаються новинні сайти та інший всілякий інформаційний шум. Взагалі ця тема для мене дуже близька, мені це цікаво, мене це турбує. Минулого року я проводив експеримент –видалявся з усіх соцмереж на сто днів. Можна сказати, що ця пісня один з результатів цього мого експерименту. Послухайте! Ми дуже сподіваємося, що пісня вам сподобається", – розповів Freel в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Як і попередній сингл Фріла "Давній Друг", пісня "Кролики" створювалася у співпраці із саундродюсером Стасом Чорним.

"За продакшн у нас відповідав Стас Чорний. Це була наша перша співпраця, так само як із Фрілом. Коли ми почули трек, ми відразу зрозуміли, що ми повинні це зробити. І крутий саунд, і крута ідея самого треку. І швидесенько написали текст та приїхали у студію, де сиділи Freel і Стас, і робили-робили. Багато ідей приходило. Вайб був крутий, ми відразу зрозуміли, що цей трек не пролунає так, знаєте, непомітно. Я дуже вірю у цей трек, так само як дівчата, так само як Freel – це буде хіт!", – розповіла вокалістка Fo Sho Сіона в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо у вересні Freel презентував саундтрек до нового роману Артема Чеха "Хто ти такий".

Восени 2020 року Freel випустив трек про поширення ненависті.

Фото: Яна Сочевічек / Радіо Промінь