Репер Freel видав трек про поширення ненависті

Репер Freel видав трек про поширення ненависті

Репер Freel видав першу пісню, що написана на слова іншого українського артиста. Для треку "Ей, люди" він обрав текст учасника групи ТНМК Фоззі.

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Ей, люди" ─ це перша пісня в моїй кар'єрі, яка записана не на мої слова. Я завжди собі сам пишу тексти. В цій пісні використані слова Фоззі з гурту "Танок на Майдані Конго". Фоззі, на мою думку, один з найвидатніших людей в українській культурі. Я з величезною повагою ставлюся до нього, в тому числі, як до текстовика. Він заслуговує на те, щоб його тексти вивчалися в школах. Я побачив, що він виклав текст у Фейсбук, і сказав, що його можна використовувати. Я вирішив спробувати, в мені відгукнулися ці слова, які він написав. Ця пісня про ведучу новин, яка їде на роботу щодня і розуміє, що щось не те робить. Що їй хотілося б вийти в прямий ефір і сказати людям, що час любити один одного, зростати над собою, а не ненавидіти тих людей, хто поруч. Як на мене, це дуже сильний посил, дуже актуальні слова зараз для українського суспільства", ─ розповів в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Навесні Freel видав сингли "Вірус" і "Санітайзер". Очікується, що незабаром з'явиться ще один трек, присвячений темі пандемії коронавіруса, і пісні будуть оформлені в міні-альбом.

Восени Freel планує представити кілька нових пісень сольно, а також у колаборації з іншими артистами.

Фото: facebook.com/me.freel