Vivienne Mort напередодні прощального туру видали новий сингл

Vivienne Mort напередодні прощального туру видали новий сингл

Група Vivienne Mort 25 жовтня виступом у Луцьку розпочне прощальне турне, під час якого музиканти дадуть 15 концертів у найбільших містах України. Перед прощальним туром Vivienne Mort видали на цифрових музичних платформах пісню "Друже Мій", що стала останнім треком, записаним теперішнім складом.

0:00 0:00
10
1x

"Цієї осені відбудеться тур Україною, в якому востаннє можна буде послухати пісні гурту в класичному звучанні. Ми кілька разів переносили тур і нарешті все схоже на те, що наша зустріч відбудеться. Я дякую слухачам, що дочекалися. Я була вражена їхньою довірою і тим, що вони зберігали квитки два роки. Їхні місця, як і раніше, закріплені за ними. Я дуже сподіваюся, що цього разу ми побачимося і ніщо нам не завадить. В програмі буде альбом "Досвід" та популярні програмні пісні", – розповіла вокалістка групи Vivienne Mort Даніела Заюшкіна в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Новий сингл "Друже Мій" стане останнім треком, записаним Vivienne Mort у складі, з яким група вирушить у прощальний тур.

"Напередодні туру ми з музикантами вирішили випустити останню спільну пісню. Обрали одну з невиданих. Вона називається "Друже Мій". Я присвятила її всім друзям, з якими мене звело життя. Мої тексти зазвичай асоціативні, метафоричні, пов'язані з тим, що я переживаю. Але якщо спробувати окреслити, яким є послання – я хотіла щоб ця пісня була мені нагадування про те, як важливо цінувати час проведений з людьми, без яких я не хочу уявляти свого життя. З цієї точки огляду кожна розмова з другом стає цінною і кожне прощання закарбовується в серці до наступної зустрічі. Пісня "Друже мій" також буде звучати в турі", – розповіла вокалістка групи Vivienne Mort Даніела Заюшкіна в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Після прощального туру Vivienne Mort не припинить існування, але зміниться його склад і звучання.

"Багато хто питає, що буде далі. Ми відіграємо тур і тим самим закриємо великий розділ нашої історії. Після чого звучання музики Vivienne Mort зміниться, але ні в якому разі не затихне. Від початкового складу гурту залишилася я одна та, власне, сама Vivienne Mort. І я подумала, що нам нічого не лишається, як продовжити вдвох. Як звучатимуть далі пісні, я й сама не знаю, але я продовжую їх писати, а значить, якщо вони тільки потрібні, ви їх почуєте", – розповіла вокалістка групи Vivienne Mort Даніела Заюшкіна в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: Facebook Бандерштат  фестиваль українського духу