ONUKA презентувала антиутопічний кліп GUMA

ONUKA презентувала антиутопічний кліп GUMA

ONUKA презентувала на своєму офіційному YouTube-каналі кліп на пісню GUMA, що видана на останньому альбому KOLIR, реліз якого відбувся у червні. Режисером кліпу виступив Євген Філатов, а художницею по костюмах Леся Патока.

0:00 0:00
10
1x

"Режисером відео GUMA виступив Євген Філатов, художником по костюмах та арт-директоркою, можна й так назвати, виступила Леся Патока. Як правило, наші найкращі робот таким складом і робили. Леся, Женя і я - це ті люди, які розуміють один одного з пів погляду і можуть навіть передрікти, що потрібно, що сподобається, що для цієї колаборації саме й потрібно. Якщо брати саму ідею, то її можна трактувати абсолютно по різному - для когось це про вихід із системи, для когось це про боротьбу з тоталітаризмом, наприклад, для когось це про вплив мереж, які нас просто, як гума, затягують і не відпускають. Це своєрідна антиутопія, можливо в цьому немає нічого нового, тому що це ідея взагалі дуже така циклічна, як своєрідний  уроборос, що повторюється із сторіччя в сторіччя. Але все одно вона дуже актуальна і  я дуже часто в житті себе оцією героїнею антиутопії відчуваю по серцю, ще з самого підліткового віку, тому  мені ця ідея близька", - розповіла вокалістка ONUKA Ната Жижченко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

Після релізу альбому KOLIR, ONUKA почала виступати з новим складом гурту і з новим шоу.

"Дійсно, після пандемії ми змінили склад, ми оновили лайв. Тепер він більш потужний, більш електронний, більш запальний. Мені завжди було комфортно в такому  чоловічому колі і виходить так, що нині дійсно така потужна енергетика розповсюджується у залу, і це неможливо не побачити. Всі коментарі реально були про те, що зміцніла сама енергія. І дійсно новий альбом створювався так частково саме під новий склад  і така електронна складова потужних треків саме на це й була розрахована. Враження від концертів, від початку, були дуже яскраві тому, що пандемія, вагітність, дійсно таку величезну прогалину зробили в цих емоціях. Інколи, коли я натрапляла десь в мережі на свої відеолайви, мені здавалося, що це взагалі не я, що це інша реальність, інше життя та інший якийсь всесвіт, вимір. І можливо, так і було. Зараз це, знову ж таки, така колія, на яку я стала наче нічого й не було, яка працює,  Просто ми починаємо гастролювати, турити в звичайному робочому режимі. І це цікаво, як людина може адаптуватися до будь-якої реальності і як публіка може до цього адаптуватися. Звісно, є нові правила, нові реалії, але все одно спілкування наживо ти не можеш нічим замінити, і прекрасно, що люди це оцінили. Ніяка, на щастя або на жаль, віртуальна заміна, якісь ерзаци, не можуть  змістити тієї синергії яка виникає чисто на концертах наживо", - розповіла вокалістка ONUKA Ната Жижченко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь". 

Нагадаємо, у червні ONUKA видала третій студійний альбом.

Фото: www.facebook.com/zhytelikyieva