Гапочка презентувала альбом "Необхідна"

Гапочка презентувала альбом "Необхідна"

Група "Гапочка" презентувала новий студійний альбом “Необхідна”, на якому видано 9 пісень створених за останні сім років. Під час роботи над ним колектив трансформувався в дует вокалістки Каті Гапочки і гітариста Євгена Якшина.

0:00 0:00
10
1x

"Це рішення було прийнято після виступу в  рамках Music Export Ukraine. Тоді ми готували спеціальну програму на кінець лютого цього року. І у нас не було можливості взяти барабанщика, і треба було готувати мінімально електро-акустичну програму. Ми підготували з гітаристом Женею Якшиним весь сет, відіграли концерт. Публіка сприйняла дуже позитивно той виступ, одразу після концерту Женя підійшов до мене і сказав: "Слухай,  давай, може грати вдвох". Щоб ви розуміли, ми у цей час писалися на одній із крутих київських студій повним складом. І це мав бути такий повноформатний, повноцінний живий гурт, і після цього виступу ми зрозуміли, що нам непотрібні сесійні музиканти, ми вдвох можемо виходити на сцену, тримати публіку. І це цікаво, це концептуально", - розповіла вокалістка гурту "Гапочка" Катя Гапочка в ефірі українського чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

На альбомі "Необхідна" видані пісні, що були написані Катею Гапочкою у різні періоди з 2012 по 2019 рік.
"Дві пісні з альбому були написані у 2012-му році, всі інші десь 2016-17-ий, і дві пісні були написані в цьому році. Тобто, це сім років моїх "страждань", емоцій. Альбом досить різний за емоціями. Є дуже така агресивна пісня, досить напружена, є досить світлі. Мені досить важко про це казати, мені цікава реакція слухачів. Те, що я переживала, це все — мої штуки. А хотілося б, щоб був якийсь резонанс в сприйнятті цього альбому. 17 грудня у нас концерт у Caribbean Club, будемо грати, звісно, не тільки альбом. Тому що 9 треків — це занадто мало для сольного концерту. Будуть виконані й треки з першого альбому і, звісно, "Монета", "Друг" та всі ваші улюблені пісні. Хотілося би поділитися своєю енергетикою, яка зараз у нас є. Це був би для мене — супер день. Ще один день народження", - каже Катя Гапочка.

Фото: уніан