Головний компромат на кандидатів у президенти ще попереду — політичний оглядач

Головний компромат на кандидатів у президенти ще попереду — політичний оглядач

Більшість компромату на кандидатів у президенти України  буде оприлюднено ближче до виборів. Таку думку в ефірі Українського радіо в програмі Сьогодні.Зранку висловив політичний оглядач Леонід Швець.
 
"Все попереду. Перед голосуванням найбільш гострий місяць і я думаю, що ще будуть, скажімо так, відкриття. Щось може залишиться на квітень, але зараз найбільші гравці Порошенко та Тимошенко не знають, чи потраплять вони до другого туру, тому зараз будуть вкидатися всі козирі", — вважає Леонід Швець. 
 
Разом з тим, за його словами, оприлюднення компромату матиме різний вплив на рейтинги різних кандидатів.
 
"Це вдарить по рейтингу (Порошенка — ред.). По Юлії Тимошенко — не вплине, на неї багато компромату за всі роки її перебування в політиці і люди, які в неї вірять, вважають, що це брехня, або він не важливий. Що стосується Зеленського, так, може вплинути, тому що до нього йдуть люди, які ще не вирішили, за кого можна голосувати, вони такі дуже нетефлонові, на відміну від тефлонового електорату Тимошенко, — переконаний Леонід Швець.
 
Нагадаємо, 25 лютого видання "Bihus.info" оприлюднило розслідування про те, як люди з оточення Петра Порошенка нібито курують розкрадання в оборонній сфері. У розслідуванні фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.
 
28 лютого також було оприлюднено розслідування, у якому йдеться, що мільйони гривень, які протягом другого півріччя 2018 року надходили на рахунку партії «Батьківщина» в якості внесків, нібито робилися через підставних осіб. 
 
Слухати повну версію.