Ще один кандидат у президенти подав документи до ЦВК

Ще один кандидат у президенти подав документи до ЦВК

Народний депутат Віталій Купрій подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти.

Про це він написав у Facebook.

"Перший крок на шляху до перемоги зроблено. Документи для реєстрації кандидатом у Президенти подані в повному обсязі", — повідомив він.

За його словами, впродовж 5 днів ЦВК має прийняти рішення про його реєстрацію, потім він має намір відкрити виборчий фонд, зареєструвати своїх представників в окружних виборчих комісіях.

Нагадаємо, з початку президентської виборчої кампанії документи до ЦВК подали шестеро претендентів на кандидатство на найвищу державну посаду в Україні, але 4 січня комісія відмовила кандидату-самовисуванцю Володимиру Ратушу в реєстрації кандидатом на пост президента України через виявлені помилки та неточності у поданих документах.

Новини по темі — Пік висунення кандидатів у президенти буде після Водохреща — експерт

На даний момент Центральна виборча комісія вже зареєструвала 5 кандидатів в президенти України.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчого процесу чергових виборів президента України з 31 грудня 2018 року. Як йдеться у календарному плані заходів з підготовки та проведення виборів президента України, офіційне висунення кандидатів дозволено до 3 лютого. Окружні виборчі комісії повинні бути створені до 18 лютого включно, дільничні — до 12 березня.