Чого очікувати від року свині — пояснює астропсихолог

Чого очікувати від року свині — пояснює астропсихолог

Астропсихолог Валентина Барило в ефірі Українського радіо в програмі "Ранковий формат" розповіла, чого очікувати від року свині.

"Для того, щоб бути подібним вепру, потрібно розуміти, чого ти хочеш і як мінімум усвідомлювати дві речі: вепр холодильник не забиває, як це прийнято в нас, а живе тим, що знаходить сьогодні. Вони досить свободолюбиві. Тим не менш, ми живемо в соціумі, а для того, щоб в ньому вижити, необхідно пам’ятати, що один в полі не воїн. В змінах кабан дуже індивідуальний і для нас в цьому році бажано зрозуміти, чим я цінний і унікальний. Ці якості, а вони є у всіх людей, бажано використовувати в якійсь своїй професійній справі чи в тій творчості, якою людина любить займатися",— зазначила астропсихолог.

За її словами, у рік свині досягне успіху той, хто ризикуватиме.

"При цьому потрібно розуміти, що в цьоу році виграє той, хто вміє ризикувати, чи принаймні вміє це робити для того, щоб чогось досягти. Бажано орієнтуватися на нові тенденції, нові технології, інструменти тому що з березня Уран переходить в Телець, а це суцільні несподіванки",— вважає вона.

Зазначимо, 2019 рік за китайським календарем є роком свині. Але потрібно пам'ятати, що григоріанський календар не збігається зі східним. Рік Свині набуде чинності 5 лютого 2019 року і триватиме до 24 січня 2020-го.

Слухати повну версію.