Перший півфінал "Євробачення-2018" пройде сьогодні у Ліcабоні (аудіо)

Перший півфінал "Євробачення-2018" пройде сьогодні у Ліcабоні (аудіо)

Перший півфінал Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2018" пройде сьогодні у Ліcабоні.

Успіх учасників пісенного конкурсу на половину залежить від оцінки національного журі. Решту вирішують глядачі конкурсу. Подробиці оцінювання виконавців розповіли сьогодні члени українського журі на прес-конференції, яка відбулась у фан-зоні Євробачення в телецентрі "Олівець".

Докладніше - Володимир Задворний:

"43 країни беруть участь у цьогорічному пісенному конкурсі Євробачення. Кожна країна обрала своє національне журі. До національного журі від України увійшли композитор та кліпмейкер Віталій Климов, діджей Артур Данієлян, актор, радіоведучий та співак Денис Жупник, співачки ALLOISE та Христина Соловій. Журі, повідомив мені його голова Віталій Климов, може оцінювати виступи усіх співаків, окрім представника своєї країни. Його виступ оцінюють колеги з інших національних журі. Про потенціал українського співака Меловіна говорить Віталій Климов.

Про те, як глядачі і журі визначатимуть переможців Євробачення, розповів член національного журі діджей Артур Данієлян.

Національне журі від України розпочне свою роботу з другого півфіналу, який відбудеться 10 травня і де співатиме Меловін. Якщо наш співак вийде до фіналу, національне журі оцінюватиме і виступи фіналістів 12 травня".

Володимир Задворний. Українське Радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!