Усик у Берліні сподівається об'єднати 4 пояси

Усик у Берліні сподівається об'єднати 4 пояси

У ході World Boxing Super Series, що починається 9 вересня у Берліні, чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі українець Олександр Усик у бою з екс-чемпіоном світу за версією WBO, німцем Марко Хуком сподівається об'єднати всі пояси.

Про це він сказав в інтерв'ю Укрінформу.

«Це хороший шанс об'єднати всі пояси і стати абсолютним чемпіоном світу», - пояснив Усик свій мотив у рішенні взяти участь у турнірі,  який ще недостатньо "розкручений".  За словами спортсмена, домовитися про об'єднання поясів досить важко, оскільки кожен промоутер тримається за свого чемпіона і не погоджується об'єднувати пояси. Цей турнір покаже одного справжнього чемпіона за всіма версіями. До того ж він стане володарем кубку Мохамеда Алі.

Оцінюючи свого суперника, боксер зазначає, що різниця у віці не істотна, а те, що у Хука більше досвіду, більше поєдинків за спиною, ні про що не говорить. До німецького спортсмена Усик ставиться як до чергового супротивника. "До кожного супротивника я ставлюся з повагою. Але переоцінювати цих  хлопців я не буду, тому що я знаю, чого я вартий", - заявляє українець.

Як повідомлялося, напередодні під час дуелі поглядів Хук штовхнув Усика, бажаючи показати, що він знаходиться в рідному місті Хука «і має бути готовим до битви за життя в суботу».  Усик зі свого боку заявив, що «поховає» супротивника в суботу.

Нагадаємо, бій Усик - Хук відбудеться в суботу на арені Max Schmeling Halle. Він стане відкриттям World Boxing Super Series.