Перші Tesla Model 3 знайшли своїх власників

Перші Tesla Model 3 знайшли своїх власників

Американський автовиробник Tesla передав ключі від перших 30 електромобілів нової Model 3 їхнім власникам.

Про це передає УНІАН.

Мodel 3 має стати першою доступною для широкого кола споживачів моделлю компанії-виробника електромобілів. Ціна одного автомобіля становить від 35 тисяч доларів, що вдвічі менше за базову вартість інших моделей. Першими власниками електромобілів нової Model 3 стали співробітники фірми.

Додамо, засновник Tesla Ілон Маск заявив, що компанія вже отримала завдаток у розмірі однієї тисячі доларів від близько півмільйона охочих придбати Model 3. Він визнав, що виконати таке замовлення буде непросто. За 14-річну історію свого існування автовиробник ніколи не випускав більше, ніж 100 тисяч автівок за рік.

Повідомлялося, що компанія розраховує виробляти 5 тисяч автомобілів нової моделі щотижня у 2017 році та 10 тисяч - у 2018-му. Батарея найдешевшої Model 3 дозволить подолати до 322 км без підзарядки, дорожчі варіанти - до 498-ми.

Базовий колір для нової моделі - чорний. Фарбування автомобіля в інший колір можливе за доплату в ще одну тисячу доларів. Повністю обладнаний додатковими опціями автомобіль Model 3 коштуватиме вже близько 60 тисяч доларів.