Щоденна аудиторія "WhatsApp" перевищила мільярд користувачів

Щоденна аудиторія "WhatsApp" перевищила мільярд користувачів

Месенджер "WhatsApp" повідомив про те, що його щоденна активна аудиторія перевищила мільярд осіб.

При цьому активних користувачів, які щомісяця використовують "WhatsApp", у компанії нарахували 1,3 мільярда. За день користувачі "WhatsApp" відправляють 55 мільярдів повідомлень, діляться 4,5 мільярда фото і мільярд відео. Компанія повідомила, що пишається досягнутими результатами, пообіцяла своїм користувачам більше корисних функцій та надійний захист їхніх даних, а також подякувала за підтримку.

Нагадуємо, що у 2016 році міжнародна правозахисна організація "Amnesty International" склала рейтинг месенджерів 11 компаній, грунтуючись на захищеності від несанкціонованого доступу до листування користувачів. Найбезпечнішими, на думку правозахисників, є "Facebook Messenger" і "WhatsApp", які набрали по 73 бали. На другій сходинці розмістилися "iMessage", "FaceTime" і "Telegram", які набрали по 67 балів.

Раніше повідомлялося, що месенджер "WhatsApp" перестане працювати на застарілих гаджетах. Месенджер не буде доступний на "iPhone 3GS", пристроях "Windows Phone 7" і смартфонах, що використовують операційну систему "Android" версій 2.1 та 2.2.