Без шмарклів: Sasha Boole випустив новинку "Складні часи"

Без шмарклів: Sasha Boole випустив новинку "Складні часи"

Sasha Boole випустив нову композицію "Складні часи", яку почав писати ще у 2014 році, але завершив тільки зараз. Трек вирізняється іронічним поглядом на виклики сучасності та закликає зберігати моральний дух попри складні обставини.

"Всі погодяться, що часи достатньо складні, але в той же час я хотів, щоб це була така більш іронічного характеру пісня, без шмарклів, а більше посміятися над тим, що відбувається, констатувати факт, що відбуваються речі невеселі, але мусимо якось тримати мораль високо", — поділився Sasha Boole в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Складні часи" стали першим релізом музиканта на львівському лейблі Africa Records. Sasha Boole проанонсував нові релізи до кінця 2024 року, а також серію концертів, що заплановані у січні у Львові, Івано-Франківську, Києві, Дніпрі та Тернополі.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Sasha Boole

"Так склалося, що я почав писати композицію "Складні часи" ще у 2014 році, а закінчив лише нещодавно і, відповідно, записав. Сам до себе жартую, що напевно тоді часи були недостатньо складними і не вдавалося її якось відчути до кінця. Тепер, ну я думаю, всі погодяться, що часи достатньо складні, але в той же час я хотів, щоб це була така більш іронічного характеру пісня, без шмарклів, а більше посміятися над тим, що відбувається, констатувати факт, що відбуваються речі невеселі, але мусимо якось тримати мораль високо. Я підійшов тут до звучання трішки інакше, ніж зазвичай, відійшов від характерного для мене такого мінімалізму інструментального, запросив в ролі драмера Володимира Гладкого, свого хорошого знайомого. Також записав сюди бас, клавіші — на них зіграв Михайло Кравець з Africa Records, який, власне, і аранжував пісню, зробив запис, зведення, мастеринг. І це ще пісня знакова тим, що це перша пісня, яка випущена мною на новому лейблі, на лейблі Africa Records — це львівський лейбл, з яким я почав співпрацю ще на пісні "Тримаємо посадку", але тут я вже прям і видав її на цьому лейблі. В мене вже є готових кілька нових релізів, які ви почуєте до завершення 2024-го року, а також приходьте на мої концерти в січні, які відбудуться у Львові, Івано-Франківську, Києві, Дніпрі, Тернополі", — розповів Sasha Boole в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.