Лякаюче явище: Kate Soul презентувала новинку "Я не відчуваю нічого"

Лякаюче явище: Kate Soul презентувала новинку "Я не відчуваю нічого"

Співачка Kate Soul презентувала новий трек "Я не відчуваю нічого", який став відповіддю на емоційне вигорання через трагічні події в Україні. 

"Рік тому, взявши до рук гітару, я зрозуміла, що не відчуваю абсолютно нічого. Відчуття емпатії атрофувались через всі ці події, і це справді лякає. Цією піснею я хотіла сказати собі та слухачам, що це нормальна реакція психіки — наш спосіб захисту", — поділилася Kate Soul в ефірі Радіо Промінь.

Трек відображає непростий внутрішній стан, коли емоції стираються через постійний стрес, і водночас заспокоює слухачів, що це природна реакція на тривалі випробування. Композиція є частиною майбутнього альбому, який Kate Soul готує разом із гітаристом Максимом Козаченком.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Kate Soul

"Хочу розповісти вам зараз про мою нову пісню, яка має назву "Я не відчуваю нічого". Ні для кого не є секретом, що для того, аби написати пісню, артисти іноді змушують себе взяти до рук інструмент, поімпровізувати, пошукати щось, понаспівувати, і так в процесі може народитися пісня. Рік тому у мене була ситуація, коли я взяла до рук гітару, аби спробувати щось створити, але в процесі я зрозуміла, що не відчуваю абсолютно нічого. Через велику кількість трагічних подій, які ми проживали і проживаємо в Україні мало не щодня, мої почуття емпатії атрофувались. І, звісно, це лякаюче явище, коли ти починаєш задумуватись, чи не став ти менш людиною від цього, чому тебе вже не торкають ті чи інші новини. Цією піснею я хотіла сказати в першу чергу собі і, звісно ж, слухачеві, що якщо ви починаєте ловити себе на такому стані, якщо ви помічаєте, що стали менш емпатичними — з вами все нормально. Просто наша психіка захищає нас в такий спосіб, аби повністю не зійти дахом. "Я не відчуваю нічого" — це перший трек з мого майбутнього повноформатного альбому, над яким ми зараз працюємо з гітаристом і аранжувальником Максимом Козаченком", — розповіла Kate Soul в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Kozachenko та Kate Soul спільно видали пісню "Літак".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.