Війна в кожній ноті: Гурт adm:t видав мініальбом "В кубі"

Війна в кожній ноті: Гурт adm:t видав мініальбом "В кубі"

Гурт adm:t презентував свій третій мініальбом "В кубі". Цей реліз став особливим не лише через обставини його створення, але й через незвичайний процес запису, пов’язаний зі службою фронтмена Андрія Дмитренка у Збройних Силах України.

"Оскільки з початком повномасштабного вторгнення я приєднався до ЗСУ, ми за весь цей час жодного разу не збиралися на репетиції. Всі пісні з альбому були записані в режимі онлайн", — поділився Андрій Дмитренко в ефірі Радіо Промінь.

Альбом "В кубі" суттєво відрізняється від попередніх релізів, адже всі пісні так чи інакше пов'язані з війною або післявоєнними очікуваннями. Завершальні етапи роботи над мініальбомом, включно зі зведенням і мастерингом, здійснював Тері Фао.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Наш третій мініальбом має назву "В кубі". Що стосується назв мініальбомів, то ще перед запуском проєкту я собі вирішив, що назви кожного наступного релізу будуть відповідати наступному степеню. Перший альбом був "В першому степені", наступний у 2002 році вийшов "В квадраті". І ось виходить наш альбом, який вже має назву "В кубі". Оскільки з початком повномасштабного вторгнення я приєднався до Збройних Сил України, то ми за весь цей час жодного разу не збиралися на репетиції. Та й в повному складі зустрічались лише декілька разів, зокрема, коли знімали кліп на пісню "Альбедо". А так, виходить, що повністю усі пісні, написані у мініальбомі "В кубі", ми записували в режимі онлайн. Мені дуже допоміг мій побратим Сашко Ремез, з яким ми разом служили в 207-му батальйоні ТРО. Він з собою мав і гітару, і диктофон. Тому перші пісні з мініальбому, які я видав, "Альбедо" і "Завтра?", він дуже сильно допоміг записати зі свого боку. По інших піснях я старався домовитись і спланувати таким чином, що коли у мене були або відпустка, або відрядження в Київ, то я планував також і походи в студії, і в максимально турбулентному режимі також старався записувати партії до інших пісень. Зокрема, коли я вже фінальні пісні дописував, то за годину дописав партії одразу до трьох пісень. Потім вже в результаті всі ідеї, які або я записував, або просив своїх друзів чи побратимів записувати, потім надсилав Тері Фао, і він вже робив усі фінальні версії пісень, зведення, мастеринг і аранжування. Я розумію, що цей реліз за змістом і за своїм наповненням сильно відрізняється від попередніх релізів, оскільки всі пісні так чи інакше пов'язані з війною або з якимись післявоєнними очікуваннями. Тому приємного прослуховування і буду вдячний за ваші відгуки", — розповів фронтмен гурту adm:t Андрій Дмитренко в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні adm:t і Tember Blanche випустили спільний трек "Метаморфосінь".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.