Відповідь на ракетну атаку: Марія Бурмака видала сингл "Україна серденько"

Відповідь на ракетну атаку: Марія Бурмака видала сингл "Україна серденько"

Марія Бурмака випустила нову пісню "Україна серденько", що відображає глибоке почуття любові до рідної землі, яке стало підтримкою для самої виконавиці. За словами артистки, ця композиція – не про сльози чи пафос, а про щиру любов від усього серця.

Вона зізналася, що ця композиція народилася після масованої ракетної атаки 8 липня, що залишила свій слід у серці артистки.

"Я не збиралась писати пісню "Україна серденько" і, чесно сказати, не люблю зменшувальні назви. Але сталося 8 липня... Я їхала тоді на зйомку на якомусь адреналіні під час вибухів, а поверталась повз руїни. Ввечері мене накрило. Як же нищать, вбивають, руйнують все, що я люблю", – поділилася Марія Бурмака в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Марії Бурмаки

"Я не збиралась писати пісню "Україна серденько" і, чесно сказати, не люблю зменшувальні назви. Взагалі з сентиментами останній час якось не дуже, але сталося 8 липня. Масована ракетна атака, "Охматдит", лікарня, житловий будинок... Я їхала тоді на зйомку на якомусь адреналіні під час вибухів, а поверталась повз руїни. Ввечері мене накрило. Як же нищать, вбивають, руйнують все, що я люблю. Як хочеться обійняти свою землю, як рідну маму чи дитину. І я тоді написала ці слова, які стали підтримкою мені самій. Про любов до рідної землі у відчуттях, що прошиті у нашій свідомості. Ця пісня не про сльози, не про пафос і не до формальних дат. Ця пісня про любов від усього серця", — розповіла Марія Бурмака в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.