Tolo4nyi: Я мрію, щоб мої треки стали культурною цінністю навіть після того, як я перестану видавати пісні

Tolo4nyi: Я мрію, щоб мої треки стали культурною цінністю навіть після того, як я перестану видавати пісні

Майбутній співак Женя Толочний народився в Горлівці Донецької області, в 17 років вирушив підкорювати столицю. За його плечима участь у кількох вокальних талант-шоу, а також досвід вокаліста гурту Скрябін. У 2018 році він розпочав сольний проєкт Tolo4nyi, у межах якого вже випустив не одну платівку. Нещодавно музикант презентував пісню "Сила притяжіння", яка восени вийде на однойменному альбомі виконавця. 

В ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на Радіо Промінь Tolo4nyi презентував пісню "Сила притяжіння" та поговорив з ведучою Ксенією Івась про рішення випускати кожну пісню з нового альбому окремо й поділився тим, про що мріє.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Ігор Ткач, Радіо Промінь

Навіть попри сучасні події я намагаюся залишатися на позитивному вайбі та дуже сподіваюся, що це резонує аудиторії

Євгене, ти презентуєш ще одну пісню з твого альбому "Сила притяжіння". Чому ти вирішив рухатися синглами, а не одразу випустити альбом?

Коли ми зібрали всі пісні, які маємо опублікувати, то зрозуміли, що неможливо їх усі видати одночасно. Ми подумали, що хочемо привернути увагу до кожної пісні окремо, щоб кожен зміг їх уважно послухати. Тому  вирішили розбити реліз альбому на мінірелізи, відтак до 13 вересня слухачі, крім "Сили притяжіння" почують ще 4 нові композиції. 

У твоєму випадку чому дорівнює сила притяжіння?

Сила притяжіння в моєму випадку дорівнює сміливості говорити про свої почуття, тому що мені здається, світ наразі доволі крихкий і залишається мало місця прозорості та сміливості у своїх справжніх почуттях. Мені б хотілося, щоб ці пісні нагадували про те, що важливо говорити тут і зараз, тому що життя мінливе і може промайнути, а ми й досі не сказали те, про що думаємо і що відчуваємо. 

У шоу "Селекція" ти сказав, що пісня "Сила притяжіння" — це повернення до мрії. Про що ти мріяв?

Мені здається, я мріяв про те, щоб створювати таку музику. Я пам’ятаю, наскільки широко були розплющені мої очі, я хотів мріяти про світле майбутнє і, навіть попри сучасні події, я намагаюся залишатися на позитивному вайбі та дуже сподіваюся, що це резонує аудиторії, яка теж хоче хоча б на певний час звертатися до цього настрою. Я мріяв писати такі пісні і я зараз це роблю, тобто я живу своєю мрією.

А те, про що ти мріяв тоді й те, про що ти мрієш тепер — одне й те ж?

Мені здається, це видозмінюється, тому що тоді я мріяв, щоб стати сонграйтером, співаком, музикантом. І зараз, коли я втілюю цю мрію в життя, я мрію, щоб ці треки стали культурною цінністю, навіть після того, як я перестану видавати пісні.

Іноді ти говориш фразу "Ми з командою", але я тебе знаю як мультиінструменталіста, який самостійно записує всі партії. Хто є твоєю командою натепер?

Незмінним учасником моєї команди є David Ryabin, який працює зі мною вже над третім альбомом, він слухає всі мої тейки та зводить вокал. Він додав у мою творчість якість, якої я очікував. У цьому альбомі я також працював з Андрієм Бармалієм, Кареном, який грав мені на скрипці, партії бас-гітари мені грав Ігор Одарюк. У нас не така велика команда, але вона навіть у невеликому складі може зробити класну музику. 

 

Редакторка текстової версії — Олена Кірста

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.