Не тільки нестримні веселощі: Громадянин Топінамбур презентував сингл "Соромно"

Не тільки нестримні веселощі: Громадянин Топінамбур презентував сингл "Соромно"

Гурт Громадянин Топінамбур представив новий трек "Соромно".

Пісня запрошує слухачів задуматися над внутрішніми переживаннями та емоціями, які можуть бути знайомі багатьом у цей непростий час.

"Соромно" є ще однією сумною композицією від "Топінамбурів", які колись асоціювалися з веселими треками. Фронтмен Роман Забуга в ефірі Радіо Промінь зізнався, що завжди прагнув викликати у слухачів не тільки ейфорію та веселість, а й сум. "Тому якщо у вас виникає бажання поплакати під нові пісні, не стримуйте себе", — додав він.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Khlibnyk Anastasiia 

"Пісня "Соромно" була написана, здається, більше ніж пів року тому. Зараз так складаються обставини у мене, що в зв'язку з моєю службою новий матеріал записувати не виходить. Тому все, що ви чули за останній час, і цей трек також, було придумано і зафіксовано достатньо давно. Просто до слухача воно дійшло тільки зараз. Стосовно самої пісні, то це в першу чергу переживання моїх внутрішніх емоцій. Можливо, щось схоже відчуває багато людей зараз. Мені здається, краще відчувати сором, ніж не відчувати його. Та, можливо, це моя хибна думка. Я буду радий, якщо слухачі задумаються про щось таке після прослуховування моєї пісні. Одне можу сказати точно — це ще одна сумна пісня від веселих колись "Топінамбурів". Чесно кажучи, мені завжди хотілося викликати у слухачів не тільки стан ейфорії та нестримних веселощів, а ще й стан суму. Тому якщо у вас виникає бажання поплакати під нові пісні, не стримуйте себе", — розповів фронтмен гурту Громадянин Топінамбур Роман Забуга в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у  травні Громадянин Топінамбур презентував сингл "Валькірії".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.