В стані постійного стресу: Після Дощу видав сингл "Втома"

В стані постійного стресу: Після Дощу видав сингл "Втома"

Після Дощу випустив нову пісню "Втома", яка відображає стан хронічної втоми та закликає слухачів звертати увагу на своє самопочуття. Трек створений як своєрідна самотерапія, покликана допомогти людям визнати свою втому та шукати підтримку.

"Пісня 'Втома' має ціль, щоб людина зрозуміла свій стан і звернулася за допомогою. Особливо в час війни та постійного стресу, ми часто забуваємо відслідковувати своє самопочуття", — поділився Після Дощу в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Після Дощу

"Я думаю, що більшість з нас останніми роками помічали накопичувальний ефект втоми, коли ти розумієш, що ти вже прокидаєшся втомленим, коли ти примушуєш себе робити все, що ти робиш впродовж дня і проблема більшості з людей в тому, що ми не визнаємо те, що ми маємо цей стан. І ця пісня саме про те. Пісня "Втома", напевно, має ціль того, щоб людина послухала її в потрібний їй момент, в потрібний для неї час і, або зрозуміла і визнала для себе, що дійсно вона є втомленою і що з цим треба щось робити, або звернулася за допомогою. Тому що зараз, особливо в час війни, в стані постійного стресу, постійного очікування чогось негативного, якихось поганих новин ми дуже часто забуваємо відслідковувати свій стан. І ця пісня саме про те, щоб почати це робити, тому що в мене цей стан був дуже давно і ця пісня для мене — це щось схоже на самотерапію, яка, я розумію і я впевнений, що також стане терапією для дуже багатьох людей, сподіваюся", — розповів Після Дощу в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У березні "Після Дощу" презентував трек "Краплі".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.