Покажіть рідним і коханим: ADAM випустив нову пісню "Цілуй"

Покажіть рідним і коханим: ADAM випустив нову пісню "Цілуй"

Гурт ADAM випустив нову пісню "Цілуй" у рамках YouTube-шоу "Мультипотяг". За словами фронтмена Михайла Клименка, пісня про кохання була написана під час зйомок шоу, а на наступний день було знято кліп.

"Ця пісня має нагадати нам про радість і тепло, які дарують поцілунки та обійми", — зазначив Михайло Клименко в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Tatiana Morozova Skydan

"Сьогодні розкажу про нашу нову пісню "Цілуй", яка вийшла в рамках проєкту "Мультипотяг" на YouTube. Пісня про кохання, про те, що люди цілуються і люблять один одного, і ми дуже хотіли донести цей меседж, щоби люди вірили в кохання, щоби люди обіймали один одного, підтримували, цілували, це дуже важливо, тому що це дає нам близькість, дає це відчуття добра в наших серцях, дає нам радість і дає стійкість в сьогоднішньому часі. Пісню ми писали прямо під час зйомок шоу. Завдання таке, що поки ми їдемо в якесь місто, треба написати пісню, а на наступний день зняти відеокліп на неї. Я думаю, що в нас вийшло досить непогано, зайдіть і подивіться на YouTube ADAM — "Цілуй", покажіть рідним, близьким, відправте тому, можливо, кого ви давно не бачили і хочете обійняти, їм буде приємно", — розповів ADAM Михайло Клименко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Kalush, Balsam та Adam спільно видали сингл "Останній раз".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.