Відчуття довгоочікуваної легкості: GannaBaby видала сингл "Ходжу Гола"

Відчуття довгоочікуваної легкості: GannaBaby видала сингл "Ходжу Гола"

Гурт GannaBaby представив новий сингл "Ходжу гола" в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. Вокалістка Ганна Нелуп розповіла, що пісня була створена у 2021 році та пройшла процес оновлення перед релізом. Трек відображає емоції після розриву стосунків та пошук власного "я".

"Пісня передає відчуття свободи і легкості, як після довгого стресового дня", — поділилася Ганна Нелуп.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту GannaBaby

"Сьогодні презентую вам нашу нову пісню з назвою "Ходжу гола". Одразу хочу сказати, що я дуже рада виходу цієї пісні в світ. Я вже розповідала вам в одному із минулих етерів, що в мене досить багато матеріалу і я потроху його опрацьовую. Так от трек "Ходжу гола" — це пісня з того переліку. Вона була написана ще в далекому 2021 році, тому, працюючи над нею, довелося детально пропрацювати та актуалізувати текст і музику. В пісні йдеться про розірвані стосунки, про пошук себе після цих стосунків. Лірика вийшла одночасно простою, проте глибокою. Так, це не просто про те, як героїня ходить голою по квартирі свого колишнього. Ну, але як кому більше подобається — я не проти. Що можу сказати про пісню? Мені дуже подобається її настрій, хотілося передати слухачу відчуття, коли нарешті знімаєш незручний одяг або взуття в кінці довгого стресового дня. Ось це відчуття довгоочікуваної легкості, свободи і відсутності обмежень. Ця пісня — це вже третій реліз з моменту зміни складу нашого гурту. Я дуже сподіваюся, що вона вам сподобається і буде налаштовувати вас на хороший настрій в ці непрості для нас всіх часи. В наших найближчих планах ще один реліз, плануємо його на червень, пісня буде називатися "Океан", вона вже на фінальній стадії завершення", —  розповіла вокалістка гурту GannaBaby Ганна Нелуп в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні гурт GannaBaby випустив оновлену версію своєї популярної пісні "Живи, кохай, співай".

У березні GannaBaby видали повноформатний альбом "НРА".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.