Пісня чекала 7 років: Ivan NAVI представив сингл "Викинути тебе з голови"

Пісня чекала 7 років: Ivan NAVI представив сингл "Викинути тебе з голови"

Ivan NAVI презентував нову поп-пісню "Викинути тебе з голови", натхненну власною історією кохання з першого погляду. Музикант зізнався, що пісня лежала в архівах сім років, але зараз настав час поділився нею з шанувальниками.

"Ця історія перегукується з моїм життям, і саме зараз її варто вам показати", — розповів Ivan NAVI в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

""Викинути тебе з голови" — це легка поп-пісня про кохання з першого погляду. Досить часто так буває, що бачиш людину вперше, а вона тобі не виходить з голови. В мене в житті так відбулося в новорічну ніч, я познайомився з дівчиною, з'ясувалося в нас ще дуже багато спільних друзів, а потім ця дівчина стала моєю дружиною і народила прекрасного мені сина. Перш ніж випустити пісню "Викинути тебе з голови", я сидів в архівах наших пісень, переглядав, переслуховував і зрозумів, що тут її час настав. Досить часто буває таке, що пісня лежить 7 років і ти не знаєш, що з нею робити, коли її випускати. Коли я вслухався в текст, я зрозумів, що ця історія перегукується з моїм життям і саме зараз її вартує показати вам", — розповів Ivan NAVI в ефірі Радіо Промінь.

У суботу, 1 червня, о 12:00, Ivan NAVI стане гостем прямого ефіру шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Ivan NAVI видав сингл "Біжи по небесах".

Також читайте інтервʼю Ivan NAVI: "Не стидайтесь радіти, навіть попри наш складний час".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.