"Я тебе чекаю": Ульмо Три видав сингл "Лише твого тепла"

"Я тебе чекаю": Ульмо Три видав сингл "Лише твого тепла"

Гурт Ульмо Три представив новий сингл "Лише твого тепла", що поєднує постпанкові ритми з елементами дрімпопу. Пісня розповідає про переписку чоловіка, який поїхав на заробітки, зі своєю жінкою, що залишилася вдома.

"Музика така доволі постпанкова, схожа на ранній британський постпанк кінця 70-х років, початку 80-х, на групу The Cure. Але є й трохи від так званого такого різновиду постпанку, як дрімпоп", — зазначив фронтмен Ульмо Три Костянтин Шелудько в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Ульмо Три

"Ситуація така, що, як завжди, початком пісні "Лише твого тепла" була музика, а потім я написав текст. Музика така доволі постпанкова, схожа на ранній британський постпанк кінця 70-х років, початку 80-х, на групу The Cure. Але є й трохи і від так званого такого різновиду постпанку, як дрімпоп, скажімо так, ритм серця — барабани та бас — вони чисто постпанкові, а от гітари вже трохи і високий вокал нагадують вже групу Cocteau Twins і власне те, що називається дрімпоп. По тексту — це переписка чоловіка зі своєю жінкою, він поїхав кудись там по справах на заробітки, а вона залишилася вдома і він сумує за цим домашнім затишком і пише їй, що я скоро буду. "А я тебе чекаю", вона йому відповідає. Тобто якось так. Щодо виконавців цієї пісні, то тут їх знову двоє, як і в попередніх трьох синглах Ульмо Три — це власне я, Костянтин Шелудько на вокалі та гітарах, і на барабанах Іван Зименко, мій музичний друг давній, ми з ним грали 10 років тому з Lama і в ті часи в нього ще була своя невідома група, яка називалася "Без обмежень", а в мене була і моя невідома група, яка називалася YouCrane і ми отак от почали дружити. І в якийсь момент я записував для його команди колишньої три пісні і тоді зрозумів, що Іван — класний барабанщик, дуже класно він звучить і ще тоді в мене з'явилася мрія отримати його в свої пісні і ось нарешті я його отримую — вже четверта пісня з Іваном на барабанах цього сезону. Вже колись таке було на початку дискографії Ульмо Три, але от ми продовжуємо і я сильно кайфую з ним працювати. Ми барабани записували на студії Kaska Records — там є можливість записати їх так, як це колись любив робити Стів Альбіні, відомий саундпродюсер, який записував Нірвану. І от цей звук барабанів, який нас так надихав, ми намагаємося його нібито повторити і таким чином показати, хто нас надихав і звідки ростуть наші "музичні ноги"", — розповів фронтмен гурту Ульмо Три Костянтин Шелудько в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні "Ульмо Три" випустив трек "Сідай на березі річки".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.