Футуристична історія кохання: Kozachenko & Kate Soul спільно видали пісню "Літак"

Футуристична історія кохання: Kozachenko & Kate Soul спільно видали пісню "Літак"

Гітарист гурту ADAM Макс Козаченко презентував спільний трек "Літак" зі співачкою Kate Soul. Пісня, що присвячена пілотам Повітряних сил України, розповідає футуристичну історію кохання, що ведеться від імені деталі літака. За словами Козаченка, інструментал "Літака" був створений ще у 2020 році, але знайшов свій голос тільки завдяки співпраці з Kate Soul у 2023 році. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Kozachenko 

"Мене звати Макс Козаченко, ви могли мене бачити на концертах гурту ADAM, там я зазвичай граю на гітарі. Але не ADAMом єдиним. Можу вас порадувати своїм авторським проєктом і представити пісню "Літак", яка до знайомства з Kate Soul була лише інструменталом і от нарешті знайшла свій голос. Хочу, щоб ви, дорогі слухачі, знайшли кожен свій сенс у цій пісні та присвячую її, в першу чергу, пілотам Повітряних сил України. Взагалі я дуже люблю експериментувати жанрами і в своїй музиці втілюю свої дитячі мрії, пишу все вдома або в дорозі, надихаюсь старими улюбленими гуртами і вірю, що музика, як і любов, врятує світ. Далі планую випускати треки, дописати альбом для Kate Soul. Концертів поки що не густо, але я вірю, що будуть", — розповів Макс Козаченко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Пісня "Літак" є спільною роботою, дует із артистом Kozachenko. "Літак" — це така футуристична фантастична історія кохання, яка ведеться від імені деталі, що є частиною літака. Коли дві частинки одного цілого прагнуть бути разом, незважаючи на рани і невдачі, і проходять свій шлях. Музика народилась у Максима Козаченка ще у 2020 році, але вона, мабуть, чекала свого часу і цей час прийшов. У 2023-му ми зібралися, допрацювали і записали цю пісню в Києві. "Літак" — це також про відчуття безпеки у стосунках, але, звичайно, кожен може побачити і відкрити свою власну суть в почутому. Ми будемо дуже раді цьому, бо це, знаєте, як книга, яку ти читаєш і завжди класно, коли той, хто читає, відкриває для себе свою власну суть і не завжди ті сенси співпадають із тим, що хотів сказати автор", — розповіла Kate Soul в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Kate Soul презентувала сингл про втрати та надію.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.