Відбиток переживань: Монтескʼє випустив альбом "Літанія радості й смутку"

Відбиток переживань: Монтескʼє випустив альбом "Літанія радості й смутку"

Львівський музикант і саундпродюсер Монтеск'є Ігор Хоркавий випустив дебютний альбом "Літанія радості й смутку". Лонгплей містить 12 пісень, дві з яких на вірші українських класиків. Альбом став результатом тривалої та емоційно насиченої роботи, що тривала з 2021 року. "Це такий відібраний відбиток моїх переживань за останні кілька років і я готовий їх нарешті відпустити і відчуваю велике полегшення", — поділився  Монтескʼє в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Монтескʼє

"Альбом "Літанія радості й смутку" — це моя перша повноформатна робота. Це 12 пісень, дві з яких на вірші українських класиків. Робота над альбомом тягнулася ще з 2021-го року, тому туди ввійшло кілька пісень ще з того періоду. Поки я записував цей альбом, мене так добряче гойдало між емоційними екстримами всілякими і мені здавалося, що, співаючи ці пісні, записуючи це все, вони ніби згладжували гостроту цього радикального суму і радості, мені здавалося, що це якісь ніби як повторювані прохання не перебувати занадто довго в одному стані, а спробувати віднайти певний баланс в цьому всьому. Звідси і назва альбому. Можна сказати, що це такий відібраний відбиток моїх переживань за останні кілька років і я готовий їх нарешті відпустити і відчуваю велике полегшення. Тому слухайте, діліться з друзями і дуже сподіваюся, що щось із цього альбому таки відгукнеться комусь з вас", — розповів Монтескʼє Ігор Хоркавий в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.