Любов і закрутки: Vitaliia видала пісню до Дня Матері

Любов і закрутки: Vitaliia видала пісню до Дня Матері

Vitaliia видала до Дня Матері сингл "Любов і закрутки". Пісня відображає зворушливі спогади співачки про материнську турботу та підтримку. "Своєю прем'єрою "Любов і закрутки" я хочу надихнути всіх подзвонити саме зараз до своєї мами, щоб сказати, як сильно ви її любите, поки така можливість ще є" — поділилася артистка в ефірі Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба Vitaliia 

"Ця пісня з'явилася ще рік тому, я її написала до Дня Матері і заспівала своїй мамі вперше на концерті, на якому вона була за кулісами. У пісні я зібрала усі найзворушливіші спогади з нею з дитинства і студентських років. Я впевнена, що в цій пісні більшість впізнають і свою маму. Коли я була ще студенткою і починала лише жити окремо від батьків в іншому місті, моя мама щонеділі передавала мені передачки і щовечора перед цим днем питала, що саме я б хотіла поїсти. Я завжди казала: "Та мам, тільки, будь ласка, там небагато, бо я і так ледве доїла ще з минулої передачі". А вона відповідала: "Та я трошки, лиш там маленький пакетик",  але той пакетик завжди був великим пакетищем і в висновку я ледве доносила його до маршрутки. Пісня "Любов і закрутки" — саме про цю необмежену турботу мами, яка гріє навіть в іншому місті, в іншій країні чи навіть в окопах. До речі, коли я запропонувала своїй мамі знятися в моєму кліпі, перше, що вона запитала перед тим як погодитись, "а скільки там людей буде в команді, може взяти їм якісь з дому закрутки?". Я казала, що не треба було, ну все-таки дороги далека, але, як ви розумієте, мами є мами. Я запрошую вас глянути кліп до пісні і написати в Ютубі свій відгук, ми з мамою будемо дуже вдячні! Ця пісня для мене дуже важлива, бо без підтримки мами я б не стала тією, якою є. Люди з села зрозуміють наскільки багато означає лише те, що вона, наприклад, не допускала мене до городу. Казала завжди: "Та йди краще собі там поспівай, пограй на скрипці. Напиши щось, повчи щось, погуляй". І я досі пам'ятаю всі можливості, які вона мені давала і буду це цінувати завжди. Своєю прем'єрою "Любов і закрутки" я хочу надихнути всіх подзвонити саме зараз до своєї мами, щоб сказати, як сильно ви її любите, поки така можливість ще є", — розповіла Vitaliia в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Vitaliia видала авторську "Веснянку".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.