"Повсякденність, драма, романтика": Re-read випустили дебютний альбом

"Повсякденність, драма, романтика": Re-read випустили дебютний альбом

Гурт Re-read видав дебютний альбом під назвою "Повсякденність, драма, романтика". До альбому увійшло 10 треків, серед яких вже відомі композиції "Котик", "У теплих літніх днів" та "Додому, а також сім нових пісень. Назва альбому "Повсякденність, драма, романтика" відображає не лише різноманітність життєвих сценаріїв, але й спрямовує слухачів на подорож через різні відтінки почуттів та емоцій.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Re-read 

"У нас вийшов дебютний альбом "Повсякденність, драма, романтика". Ми робили його два роки записували в Києві на студії sound в нього увійшли 10 треків. Три з них вже релізнуті: "Котик", "У теплих літніх днів" та  "Додому", а також сім нових треків. Для двох з них ми запросили на фіти Sad Novelist і drimandr. Для мене альбом “Повсякденність, драма, романтика” — про звʼязок з людьми та з самою собою. Часто я пишу те, що боюсь сказати собі, іншим, або не маю, кому сказати. Тим не менш, здається, ніби це повинно бути сказаним, долетіти до інших вух та бути почутим і відчутим”, — розповіла вокалістка гурту Re-read Катя Мікотова в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні гурт Re-read презентував сингл "Котик".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.