Kalush Orchestra видали пісню "Вітер виє": любов, яка триває вічно

Kalush Orchestra видали пісню "Вітер виє": любов, яка триває вічно

Kalush Orchestra випустили новий ліричний трек "Вітер виє". У пісні звучать вокали Тимофія Музичука, Саші Таба та Олега Псюка, заявляючи про новий творчий підхід у стилі гурту. Цей реліз став символом непереможності справжнього кохання перед викликами часу та обставин.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Kalush Orchestra

"Радий презентувати нашу нову ліричну пісню "Вітер виє". Ця композиція про кохання, яке об'єднує двох людей настільки міцно, що послабити взаємини не здатні ні життєві труднощі, ні перешкоди. З плином часу змінюється все: старіють люди, думки, мрії і тільки любов залишається вічною, як вітер. Недарма кажуть, що це найсильніше почуття у світі. Допоки два серця б'ються в унісон, як єдине ціле, любов ніколи не згасне, адже справжнє кохання непідвладне ані рокам, ані відстаням. Сподіваємося, що цей трек ви полюбите так само сильно, як і два попередні: "Це любов" та "Янголом"", — розповів учасник гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Kalush Orchestra видали сингл "Це любов".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.