"Гомін Out" радіостендап-шоу повертається на Радіо Промінь

"Гомін Out" радіостендап-шоу повертається на Радіо Промінь

Слухайте продовження у новому сезоні шоу на Радіо Промінь — нові жарти, нові підходи й новий співведучий. Тепер разом з Настею Зухвалою та Єгором Шатайлом вести шоу буде Юра Коломієць.

Прем’єрні випуски виходять у будні о 9:30. У вихідні можна буде слухати підсумкові випуски — з 10:00 до 11:00 щосуботи й з 15:00 до 16:00 щонеділі.

Настя Зухвала зі своїм фірмовим сміхом і бездоганним сарказмом про шоу: "Слухайте кпини нестерпної легкості буття у новому сезоні "Гомін Out". Настя Зухвала займається стендапом з 2015 року. Стендап-комікеса, феміністка, професійна ненависниця русні. 

Другий вже відомий раніше слухачам Радіо Промінь ведучий "Гомін Out" — це стендап-комік Єгор Шатайло. З незмінним скепто-оптимізмом каже: "Чекав на новий сезон, як Одеса французьких легіонерів".

"Заміню незамінного Антона Тимошенка для поціновувачів "Гомін Out", — розповів новий співведучий радіостендап-шоу на Радіо Промінь зважений та щасливий Юра Коломієць. Він почав кар'єру на фестивалі "Independent Stand Up 2016". Веде особистий ютуб-канал з подкастами про їжу та кіно.  

Автори й ведучі стендап-шоу традиційно обговорюють останні новини з України та світу, майстерно замішуючи серйозне зі смішним і додаючи до того всього дещицю абсурду, з якою вже так органічно сприймаються сучасні події.

Нагадаємо, вперше власне радіостендап-шоу стартувало на Радіо Промінь в жовтні 2019 року, а ведучими тоді були Антон Тимошенко, Єгор Шатайло та Сергій Ліпко. 

Радіо Промінь — перша музична радіостанція України, що працює в ефірі з 1965 року. За форматом — музично-інформаційний канал. Має загальнонаціональне покриття, мовить 24 години на добу. З усіма частотами в регіонах та лінками на соцмережі Суспільного можна ознайомитися за посиланням. Радіоканали Суспільного також можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.