"Хтось йде": MamaRika розповіла про сімейну кризу

"Хтось йде": MamaRika розповіла про сімейну кризу

MamaRika представила пісню "Хтось йде", в якій відображено її особистий досвід і емоційні переживання через сімейні виклики. Співачка поділилася, що творчість стала для неї способом висловити переживання своєї сімейної кризи, а пісня виявилася пророчою, збігаючись з реальними подіями її життя.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Це, як завжди, дуже глибока робота, але цього разу ще й особиста, адже вона повністю описує той період, через який ми проходимо зараз із чоловіком – в нас дуже непростий етап у нашій сім'ї, ми проживаємо певну кризу. І так склалося, що ця пісня повністю віддзеркалює, відображає все, що ми проживаємо в цю хвилину. Це вже якась, напевно, традиція з моїм саунд-продюсером Ваньком Клименком писати пророчі пісні, адже написали ми "Хтось йде" ще півроку тому, але тільки зараз вона побачить світ і от власне засинхронилася з тим, що відбувається в нашому житті. Я ділюся цим із вами, адже я завжди дуже чесна, ви можете це бачити в моїх соцмережах, я нічого не приховую та й взагалі всі мої пісні завжди є ніби автобіографічними і дійсно відображають всі почуття, які я проживаю на певних етапах свого життя. Тому я дуже хочу, щоб ви послухали пісню "Хтось йде", я впевнена, що вона знайде відгук в багатьох, не одне серденько вона зігріє своїм теплом і ви, можливо, навіть побачите в ній себе. Адже це нормально, що всі ми часом проходимо через таке, що всіх нас хитає – це живі емоції. Якщо пісня вам їх дасть, то я буду тільки щаслива. А щодо зйомок кліпу, то кліп знімали в кілька етапів, ми зняли дуже багато класних красивих кіношних кадрів, але потім зрозуміли, що цього недостатньо і вирішили додати туди життя. Тому у нас вдома, в будинку поставили камеру і відзняли кілька годин нашого життя із Сергієм – як ми спілкуємось – ми дуже емоційно це прожили, ми буквально прожили по суті те, що з нами відбувається, в кадрі. Тобто ви можете побачити справжні живі емоції, які ще більше підкреслять те, що я хотіла сказати цією піснею. Стосовно планів на майбутнє: звичайно, що цього року буде багато релізів, і не тільки сольних, а будуть фіти. Вже зараз планується кілька дуже класних колаборацій і, звичайно, що буквально на носі в мене концертний тур містами України. Це дуже класний хвилюючий момент, я обожнюю живі концерти, тому що це обмін енергією, я дуже сумую за цим і вже не дочекаюся, коли приїду в кожне місце для того, щоб поспівати разом, потанцювати, посміятись, поплакати, пообійматися, адже це дуже-дуже важливо, дуже підтримує і дає сил в такі непрості часи", — розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні MamaRika випустила сольний сингл "Замело".

Також читайте інтервʼю MamaRika: "Ми тримаємо мистецький фронт і створюємо культурні бази, які підтримують людей".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.