"Літо назавжди" від The Artistic Rats: вікно в теплі спогади з альбому "Тиша"

"Літо назавжди" від The Artistic Rats: вікно в теплі спогади з альбому "Тиша"

The Artistic Rats видали сингл "Літо назавжди", він є другим треком з майбутнього альбому "Тиша". З наближенням виходу альбому, гурт планує представити ще два сингли, які відкриють агресивніший бік їхньої музики.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба The Artistic Rats

"Сингл "Літо назавжди" — це друга наша робота з майбутнього альбому "Тиша", який вийде влітку цього року. В пісні ми привідкрили двері до теплих спогадів, щоб трохи потішитись ностальгії. Проте як би не було добре тонути в старих добрих часах, ми говоримо, що минуле має залишатися в минулому і потрібно нагадувати, ким ти є саме тут і зараз. На квітень і травень в нас заплановані ще два сингли, які будуть відображати більш агресивний настрій цього альбому. І хоча до релізів ще не так скоро, ці треки можна буде почути наживо, а найближчою датою є наш виступ у Львові 7 квітня в барі "Травень". Також є кілька запланованих концертів у Києві. Очікуйте анонси", — розповів учасник The Artistic Rats Еммануїл Курат в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.