"Дощ" від Golubenko та Kalush: ностальгія за 90-ми у новому звучанні

"Дощ" від Golubenko та Kalush: ностальгія за 90-ми у новому звучанні

Golubenko та Kalush спільно видали сингл "Дощ". Пісня відзначається вайбом, натхненним 90-ми та 2000-ми роками. "Це наша перша спільна робота, і мені здається, що ми створили щось особливе", – ділиться враженнями Golubenko.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Golubenko

"Пісня "Дощ"  — це наша перша колаборація, це є дещо нове для нас обох. В пісні хотілося втілити вайб, подібний до 90-х або 2000-х років. Я сподіваюся, що нам вдалося це зробити, впевнений, що цей трек запам'ятається кожному чимось своїм, адже ще до релізу ми отримали досить багато різних відгуків і сподіваємося саме на ваш. Писати цей трек було досить легко, ми одразу знайшли якийсь творчий конект і таке буває досить часто. Але в цьому випадку я навіть трохи здивувався, тому що раніше ми не писали ніяких пісень разом і я радий, що в мене зявилася така можливість попрацювати з таким артистом, як Kalush. Я впевнений, що в цю пісню він приніс те, що не приніс би ніхто, він приніс дещо унікальне, те, що вирізняє цю пісню від інших", — розповів Golubenko в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Golubenko видав альбом "Мені потрібно дещо сказати".

У лютому Kalush і KRUTЬ спільно впустили сингл "Десятка".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.