"Як Справи?" випустив "Чек" — трек про пригоди в супермаркеті

"Як Справи?" випустив "Чек" — трек про пригоди в супермаркеті

"Як Справи?" видав на музичних платформах сингл "Чек". Пісня, що народилася з незапланованої події в супермаркеті, демонструє іронічний погляд артиста на звичайні життєві моменти.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба  "Як Справи?"

"Ідея написання мого нового треку "Чек" про закупку в супермаркеті прийшла до мене в один із днів, коли я вирішив щільно закупитися на тиждень їжею, але, не розрахувавши трошки з часом, м'яко кажучи, я дуже запізнювався на роботу, і, як на зло, в цей момент була просто величезна черга. І тоді я подумав, що на терміналі самообслуговування буде швидше, але, пробивши весь товар, він раптом просто завис – цей термінал, і я простояв там ще декілька хвилин, зрозумів, що до мене ніхто не підійде, я повернувся до звичайної каси і знову, вистоявши, знову ж таки, величезну чергу, все ж міг купити то все. Ну і настрій вже тоді мій був не дуже. Як з'ясувалося і у касирки він був таким самим, бо і її інтонація не зовсім позитивною була. Цим я теж вирішив надихнутись і вкинув у трек таку коронну фразу від усіх касирш — але у неї був особливий голос і вона так: "Чек потрібен?". Ну от ми із моєю дівчиною, яка, до речі, відтворила інтонацію тієї касирки, вирішили записати цю її фразу і вставити її в трек. Взагалі цей сингл є дуже іронічним, життєвим, бо, я думаю, кожен бував у таких ситуаціях, коли на касі відбувається щось подібне. І я, щоб не гаяти час, придумав написати про це пісню, трошки видозмінивши її, інтерпретувати все під виглядом закупки на тусовку. Жанр я вирішив обрати саме звичний для мене, лайновий, як я його називаю, тому що зараз хочу активно інтегрувати його в українську культуру і розвивати. Я вважаю, що такого ніхто не робить і такої музики нам не вистачає", — розповів "Як Справи?" в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.