Експериментальний трек Unakk "Тиждень": виклик буденності та цінність часу

Експериментальний трек Unakk "Тиждень": виклик буденності та цінність часу

Unakk видав нову пісню "Тиждень". У свіжому релізі він експериментує з вокальними партіями та нетиповим інструменталом, відходячи від традиційної мелодії. Unakk підкреслює, що "Тиждень" — це не просто пісня, а досвід, що змушує замислитися над швидкоплинністю життя та важливістю кожної миті. В ефірі Радіо Промінь він також анонсував вихід нового синглу "Все чудово", що обіцяє бути політично зарядженим і відображати актуальні соціальні проблеми.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Unakk

"Моя мета — піснею "Тиждень" показати або ж нагадати, що кожному з нас відведено не так багато часу, і чому тоді не використовувати цей час на повну? Ти не можеш бути стовідсотково впевнений, що вночі тебе не приб'є ракета чи не трапиться якийсь нещасний випадок. Що я бачу? Це те, що людей засмоктує буденність і з часом просто відпадає бажання щось змінювати та кудись рухатись. Я сприймаю це не просто як пісню, а досвід, який змушує замислитися над тим, як швидко все змінюється і як важливо цінувати кожну мить: обирати, помилятись, ще раз обирати та жити – так я б описав свій теперішній стан у творчості і цю пісню. Цей трек для мене є експериментальним, багато гри з голосом ще й на додаток дивний інструментал, в якому практично відсутня мелодія. Але я переконаний, що саме цього і не вистачає українській музиці — сміливості експериментувати. У квітні я також планую випустити ще новий сингл під назвою "Все чудово". Пісня буде трохи політичною з наголосом на актуальних соціальних проблемах, а також на тому, що не все так радісно, як нам розповідають з телевізора та інших інформаційних ресурсів", — розповів Unakk в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.