The Emillio презентує "Крила": голос Богдана Ступки та вірш Ліни Костенко

The Emillio презентує "Крила": голос Богдана Ступки та вірш Ліни Костенко

The Emillio випустив новий трек "Крила", у якому звучить голос легендарного актора Богдана Ступки, що читає вірш Ліни Костенко. Раніше артист вже використав частину цього семплу у своїй популярній композиції "Kyiv", яка мала широкий резонанс. Окрім сольної роботи, The Emillio разом із командою Duma Studios брав участь у створенні нового хіта Тіни Кароль "З тобою".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба The Emillio

"У мене вийшов новий трек, що називається "Крила". У ньому ви почуєте голос Богдана Сильвестровича Ступки, який читає вірш Ліни Іванівни Костенко під однойменною назвою "Крила". Концепція цієї композиції проста – це політ фантазії та емоцій, які перекликаються у сьогоденні кожного українця та українки. Незважаючи на випробування, складність та труднощі людина здатна на все, адже вона, "хоч і не літає, а крила має". Дуже сподіваюсь, що цей трек вам сподобається. Частину цього семплу я використав у своїй минулій композиції, яка називається "Kyiv". Вона мала неочікуваний дивовижний успіх та завірусилася у соцмережах. Щодо моїх інших проєктів, то я би хотів поділитися з вами тим, що ми з моїми колегами з Duma Studios мали змогу долучитися до створення та співпродюсування нової пісні для Тіни Кароль, яка називається "З тобою". Вона вийшла 1 березня на всіх цифрових майданчиках. Взагалі планується багато цікавих історій та проєктів, тому слідкуйте за моєю сторінкою в інстаграмі та телеграмі, яка так і називається The Emillio", — розповів The Emillio в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.