Кохання, що перевірено часом: ba.latskii видав сингл "Жовтень"

Кохання, що перевірено часом: ba.latskii видав сингл "Жовтень"

Гурт ba.latskii, відомий своїм хітом "Ти так мало говориш", презентував нову пісню "Жовтень". Пісня, що починається зі слів "я вже давно не відчуваю болю, бо люблю тебе", досліджує тему кохання, яке проходить перевірку часом і змінюється разом з партнерами.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту ba.latskii

"Нещодавно ми випустили трек "Жовтень". Робити перші чернетки на цей трек ми почали ще у жовтні – тут тавтологія трошки. А серйозно взялись за нього цієї зими, щоб в березні ви могли його почути. Це було для нас дуже важливо, так як в пісні розповідається про це. Пісня починається рядком "я вже давно не відчуваю болю, бо люблю тебе". На мою думку, коли ми перебуваємо вже у тривалих стосунках, яким далеко не рік і не два, ми зіштовхуємося з труднощами, які або шліфують нас, або руйнують. У цій пісні ми хотіли розповісти саме про зріле кохання, яке почалося навесні і змогло дожити до осені. Тому жовтень – це посилання на етап стосунків, де ми вже не відчуваємо болю, бо сприймаємо нашого партнера таким, яким він є і нічого не чекаємо натомість. Взагалі ми торкаємось тематики кохання дуже часто у своїй творчості, бо це близько з нашим бекграундом: іноді ти можеш передати щось інтимне через пісню, що не сказав би вживу. Зараз ми працюємо над парочкою треків і у планах всього дуже багато: багато пісень, дуже багато пісень чекає свого часу, не знаємо, чи це буде конкретно EP чи просто окремо сингли, але ви точно нас почуєте ще цього року", —  розповів учасник гурту ba.latskii Юрій Балацький в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.