KILL! KILL! KILL! видали сингл "Зв'язок": мандрівка у самотність і пошук себе

KILL! KILL! KILL! видали сингл "Зв'язок": мандрівка у самотність і пошук себе

Тернопільський поп-панк дует KILL! KILL! KILL! видав сингл "Зв'язок". Ця пісня – як подорож темними тунелями самотності, що занурює в роздуми про долю, втрату та людські стосунки.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту KILL! KILL! KILL! 

"У нас вийшов сингл "Зв'язок". Ми тільки починаємо свій шлях, але цей реліз вже дуже важливий для нас. Нарешті на ньому впевнено звучить вокал нашої драмерки Іри Романюти. Це справді щось нове в нашій творчості і ми впевнено продовжимо шукати унікальне звучання, свій настрій та вайб. Це не пісня про кохання, а про втрачений зв'язок. Якщо ви не чули нас до цього, то це буде чудовий трек, щоб з нами познайомитись. Ми найчастіше пишемо про свої емоції, переживання, але очевидно бачимо вплив новин та реалій, в яких живемо. Наразі ми активно працюємо над новими матеріалом, шукаємо можливості більше виступати і знайомитися з вами наживо. Ми вважаємо своєю суперсилою простими словами співати про щось глибоке для нас і шукати ті слова, які відгукуються кожному. Ще важливо згадати, що ми обожнюємо яскраві образи, тому слухаючи трек, уявіть яскравий дует з гримом та дивним одягом. Пам'ятаємо про важливе і мріємо стати відомими, щоб закривати ще більше зборів та говорити про важливе", — розповів вокаліст гурту KILL! KILL! KILL! Володимир Томків в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.