"Котик" від Re-read: пісня, народжена в іграх із котом, стає хітом

"Котик" від Re-read: пісня, народжена в іграх із котом, стає хітом

Гурт Re-read презентував свій новий сингл "Котик", створений під враженням від домашніх розваг. Вокалістка Катя Мікотова розповіла в шоу "Селекція" на Радіо Промінь, що пісня народилася під час гри з її улюбленцем котом Булкою. "Котик" є частиною майбутнього альбому "Повсякденність, драма, романтика", реліз якого запланований на 12 квітня.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Re-read

"Ця пісня була придумана і наспівана мною під час гри з котом Булкою, який мені дуже подобається. Після того я співала її для друзів і Антон, наш гітарист, неочікувано для мене написав круте аранжування. Під цей трек ми зняли кліп з режисером Рустамом Муліком, де ми перетворюємося на котів і граємо концерт для наших котофанів. Для цього кліпу наша костюмерка Ліза виготовила величезні голови з пап'є-маше. Пісня "Котик" — це сингл з нашого майбутнього альбому "Повсякденність, драма, романтика", який виходить 12 квітня. Дякуємо всім, хто слухає нас і сподіваємось, що вам сподобається цей трек", —  розповіла вокалістка гурту Re-read Катя Мікотова в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.