Love Mary та temstime видали пісню про згубну фізичну залежність

Love Mary та temstime видали пісню про згубну фізичну залежність

Love Mary та temstime представили спільний трек "Тож бувай", який став результатом їхньої онлайн-співпраці. Пісня має танцювальний характер і розповідає про прив'язаність двох людей один до одного на фізичному рівні. Трек супроводжується відеороботою, режисером якої став temstime. 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба лейблу Pomitni

"Трек "Тож бувай" ми випустили разом із temstime. Це також артист лейблу Pomitni. Ідея зробити спільну пісню надійшла від Артема, він надіслав мені демо матеріал, який мені одразу дуже сподобався, бо це так драйвово і так несподівано. Я написала свою частину, і в нас вийшов ось такий цікавий дует. Над треком ми працювали онлайн і це було дуже в кайф, тому що Артем надзвичайно талановитий, як автор, так і виконавець. "Тож бувай" – це пісня про двох людей, які залежні один від одного на фізичному рівні. Тобто вони не кохають один одного, але відчувають звичку, прив'язаність. Скоріше цю звичку можна назвати згубною. Вони постійно прощаються, але не можуть сказати фінально "тож бувай". В плані музики пісня має абсолютно танцювальний характер, під час того, коли її слухаєш, постійно хочеться рухатись, рухатись і рухатись. Трек вийшов у супроводі відеороботи, режисером якоїсь став сам temstime. Тож у вас є можливість не тільки послухати і відчути настрій, а й побачити цей настрій. Щодо планів на майбутнє, то можу сказати одне: що я щодня працюю над новим матеріалом, тому попереду дуже і дуже багато цікавої музики. Почуємося", — розповіла Love Mary в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Love Mary і Karoon видали пісню про вічний пошук людини у житті.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.