АЗІЗА представила сингл про закоханість на межі з одержимістю

АЗІЗА представила сингл про закоханість на межі з одержимістю

АЗІЗА представила сингл "Божевільна". Це пісня про закоханість на межі з одержимістю. Лірична героїня пісні – закохана дівчина, яка вдається до дивних вчинків, аби об’єкт закоханості нарешті помітив її.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба АЗІЗИ

"Пісня "Божевільна" — це історія про закоханість, яка межує з одержимістю. Дівчина у своєму захопленні переходить межу і навіть вдається до переслідувань об’єкта закоханості. У культурі зазвичай багато уваги приділяється тому, як хлопці виборюють увагу дівчат. Але реальне життя інше, і мені хотілося розкрити саме цей аспект. Незважаючи на досить серйозну тематику, пісня вийшла весела, активна, і мене це суперрадує. Після дуже ліричної та чуттєвої пісні "Зима", яку я випустила в грудні, мені хотілось випустити щось позитивне. До того ж я тут спробувала себе у новому звучанні, думаю, це стовідсотково вдалий експеримент. Тому буду рада, якщо "Божевільна" вам відгукнеться", — розповіла АЗІЗА в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.