Промінь рекомендує: Настя Балог з треком "Калатало"

Промінь рекомендує: Настя Балог з треком "Калатало"

Для Насті Балог шлях у шоу-бізнес розпочався у 2020 році з перемоги в конкурсі YUNA Junior. Як нагороду вона отримала свою першу пісню "Я вже тут", яку для неї написала українська поп-зірка TAYANNA. Але популярність і визнання Настя Балог отримала на проекті "Голос країни", де вона стала суперфіналісткою. Відтоді 20-річна співачка з Мукачевого встигла записати дуетну пісню з Positiff  "Додому", що стала справжнім хітом (на YouTube у неї більше 1,7 млн переглядів). З популярним португальським рок-гуртом ONE TIME CHILD випустила маніфест проти тиранії "Russian military ship". А нещодавно вразила слухачів новим проникливим треком "Калатало". Користувачі TikTok зняли на нього більше 30 тисяч відео. Про що пісня, а також, як тривали зйомки кліпу на неї, Настя Балог розповіла ведучим шоу РанокПро на Радіо Промінь Дмитру Захарченку та Лесі Антипенко. 

0:00 0:00
10
1x

Настя Балог / Фото надане прес-службою співачки

Настю, привіт! 

Привіт! Ви почали з моєї біографії й мене це так потішило! Я згадала всі ці моменти, пісню "Я вже тут", яку давно насправді не слухала. І так мені стало приємно, дякую! 

А найсильніший емоційний сплеск на якому етапі був? 

"Я вже тут", напевно, і "Голос країни". Прям розчулили ви мене.

"Якщо чесно, ми з командою не те, щоб прям очікували і на 100% знали, що пісня "залетить", бо буває в житті різне. Але ця пісня — це був складений пазл. Ця пісня одразу подобалась всім, кому б ми її не вмикали"

Давай розпочнемо з того, як ти себе почуваєш, де ти зараз перебуваєш на карті українського шоу-бізу? 

Я себе чудово почуваю, на карті шоу-бізу вже дійшла до релізу, випустила пісню і йду далі до наступного. Був нещодавно реліз пісні "Калатало", яка досить гучно прогриміла в TikTok. Там наразі вже 30 тисяч перезйомів на звуці, ми в трендах YouTube на 19-му місці, якесь 65-те місце в "Найкращих кліпах України",  в топ Shazam. Коротше, все добре! Подорож чудова! 

Ти очікувала, що цей трек "залетить" у тренди? І чи зрозуміла алгоритм, що треба зробити, аби й наступний трек теж потрапив у тренди? 

Якщо чесно, ми з командою не те, щоб прям очікували і на 100% знали, що пісня "залетить", бо буває в житті різне. Але ця пісня — це був складений пазл. Ця пісня одразу подобалась всім, кому б ми її не вмикали. І ми дуже надіялись, що вона сподобається людям. Тим більше, що ми в неї вклали всю душу, ми над нею дуже старались. Це так мало статись, і тому ми дуже щасливі.       

Але ж насправді неспроста цей пазл склався, тому що й сенси, вкладені в цю пісню, резонують з історіями багатьох? Можеш більше розповісти про неї?

Це пісня про кохання, про людину, яка знаходиться на перехресті й хоче відчути, як їй вчинити: почати з чистого листа чи зберегти відносини, тому що вона кохає. Це також пісня про до і після того, як почалось повномасштабне вторгнення. Було життя  "до" і стало "після". Це дуже гарно показано в кліпі, тому всім раджу подивитись. Кожен знайде в цій пісні і в цьому кліпі свій сенс. 

"Всім хочу побажати миру і нехай ваше серденько калатає лише в дуже щасливі моменти" 

Якщо ти вже за кліп зачепилась, то як проходили зйомки і хто режисер? 

Це відомий український режисер Max Salo. Ідея в нас одразу виникла, точніше, у Макса. Він послухав пісню й написав про "до" і "після". Нам одразу з Вадимом, моїм продюсером, сподобалось. І десь через два тижні після того, як Макс озвучив ідею, ми вирішили знімати кліп. Зйомки йшли 12 годин вночі, було досить складно, але ми старались і я надіюсь, що дуже гарно вийшло. 

В мене прохання до тебе звернутись до наших слухачів із тим, що в тебе на серці. Можливо, побажай щось.

Побажаю я всім насправді миру, тому що дуже важкі дні останнім часом, коли читаєш новини і про Сумщину, і про інші українські міста, які під сильними обстрілами, які потерпають від цієї люті. Тому я всім хочу побажати миру і нехай ваше серденько калатає лише в дуже щасливі моменти. 

Слухати трек Насті Балог "Калатало", як і багато інших прем’єр, можна в плей-листі "Промінь Рекомендує 2024" на Spotify.

Останні новини
Баланс між атомною, тепловою, гідроенергією й іншими формами генерації – експерти про енегетику майбутнього
Баланс між атомною, тепловою, гідроенергією й іншими формами генерації – експерти про енегетику майбутнього
"Сподіваюся, що переговори почнуться в червні" ―  посол ЄС в Україні  про вступ України в ЄС
"Сподіваюся, що переговори почнуться в червні" ― посол ЄС в Україні про вступ України в ЄС
Гривневі депозити користуються попитом – економіст Самойлюк
Гривневі депозити користуються попитом – економіст Самойлюк
Мить перед розлукою: Kalush, Balsam та Adam спільно видали сингл "Останній раз"
Мить перед розлукою: Kalush, Balsam та Adam спільно видали сингл "Останній раз"
"Цілком ймовірно, що він може залишитися міністром" ― Загородній про Сольського, якого взяли під варту
"Цілком ймовірно, що він може залишитися міністром" ― Загородній про Сольського, якого взяли під варту
Новини по темі
Мить перед розлукою: Kalush, Balsam та Adam спільно видали сингл "Останній раз"
Дивитися в темряву: Roxolana видала сингл "Сміливі мають щастя"
Промінь рекомендує: Околиця з треком "Любов і страх"
Завтра тут любитимуть інші: "Крихітка" та хейтспіч видали сингл "Під весняним дощем"
BRYKULETS: "У мене було багато спроб отримати славу, але прийшла вона тоді, коли я вже цього не хотів"