Probass ∆ Hardi видали мотиваційний сингл

Probass ∆ Hardi видали мотиваційний сингл

Probass ∆ Hardi видали сингл "Доведи". Пісня є мотиваційним зверненням до самого себе — не зупинятися, робити свою справу попри все.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Probass ∆ Hardi 

"Сама робота "Доведи" і концепція цієї роботи - це розмова з самим собою. Кожного ранку, коли ми просинаємося — неважливо де саме українець просинається, він може бути за кордоном, може бути в Україні, може бути десь в гарячій точці, але кожен день це боротьба з самим собою. Це дуже багато різних думок в голові, які іноді заважають, а іноді — допомагають. Кожен з нас це відчуває і проживає кожен день. Сирену ми чуємо не тільки, коли вона лунає. Сирена починається з тих пір, коли українець відкриває очі. Сирена триває кожну секунду і дуже багато всього в голові, саме про це і трек  — про розмову з самим собою і про мотивацію, про те, що ти не маєш опускати руки, ти маєш іти далі, маєш всім довести. Основний посил цього треку мотиваційний, але він не спрямований комусь, він більше спрямований собі. Нам насправді хочеться, щоб його почуло якомога більше слухачів, тому що це така емоція, яка одного ранку застала і вже не відпустила. Я хочу подякувати кожному воїну, хто захищає Україну і дає можливість нам взагалі можливість дихати кожну секунду. Слава Україні!", — розповів DJ Probass в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді Probass ∆ Hardi видали дебютний альбом.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.